Archeon, het openluchtmuseum in Alphen aan den Rijn, is een unieke ervaring. Hier krijg je een kijkje in de Romeinse, Middeleeuwse en Nederlandse stedelijke geschiedenis. Naast al die leerzame informatie is er ook van alles te zien en te doen. Zo kun je hier onder meer naar verschillende toneelvoorstellingen gaan, meedoen aan activiteiten en ateliers, dieren bewonderen en nog veel meer! Er is voor ieder wat wils!

Met de tickets die je kunt kopen, kan je volop genieten van al het moois dat Archeon te bieden heeft. Koop nu jouw kaarten en beleef een unieke dag in dit unieke openluchtmuseum!

Het voordeel van de tickets via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/archeon-korting/ is dat je korting krijgt per persoon op jouw entree voor Archeon. NapPas biedt namelijk €3,00 korting per persoon! Deze korting ontvang je wanneer je de NapPas online besteld.

Met de NapPas krijg je niet alleen korting op een bezoek aan Archeon, maar bij nog zeker 250 andere attracties verspreid door heel het land. Je kunt in Drenthe naar een indoor speeltuin, in Gelderland Pitch en Putt doen en in Utrecht een rondvaart door de grachten. Kortom, met de NapPas ben je verzekerd van kortingen en leuke uitjes!

Wees er dus snel bij en bezoek Archeon met NapPas tickets! Geniet van alle voordelen die jouw kaart te bieden heeft!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *